Julskinkan är traditionellt sockersaltad och varsamt kokt utan nät för att enkelt griljeras och skivas upp. Då skinkan är av Svensk Rapsgris® får vi en naturligt mörare och smakrikare julskinka. Sous vide. Helmuskel. Utan nät. Av totala vikten är ca. 20% buljong.
Storlek
3000gram
INGREDIENSER: Svensk skinka av rapsgris (90%)*, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige Av totala vikten är ca. 20% buljong
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 550 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 4.5 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 1 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 22 g |
Salt | 2.7 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 90 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller KOKT JULSKINKA 1g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.