Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. KOKT JULSKINKA
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. KOKT JULSKINKA

KOKT JULSKINKA

Scan

Julskinkan är traditionellt sockersaltad och varsamt kokt utan nät för att enkelt griljeras och skivas upp. Då skinkan är av Svensk Rapsgris® får vi en naturligt mörare och smakrikare julskinka. Sous vide. Helmuskel. Utan nät. Av totala vikten är ca. 20% buljong.

Storlek

3000gram

KOKT JULSKINKA

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svensk skinka av rapsgris (90%)*, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige Av totala vikten är ca. 20% buljong

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi550 kJ
Energi130 kcal
Fett4.5 g
- Varav mättat fett1.9 g
Kolhydrat1 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein22 g
Salt2.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 90 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KOKT JULSKINKA

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KOKT JULSKINKA?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KOKT JULSKINKA?

Per 100g portion innehåller KOKT JULSKINKA 1g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.

←Tillbaka till Produkter