Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Fläsksida Sous vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Fläsksida Sous vide

Fläsksida Sous vide

Dalsjöfors

Vår fantastiska fläsksida sousvide läggs först i draglake i 3 dygn, därefter tillagas den varsamt i åtta timmar. Enkel att tillaga- grilla eller värma. En smakrik produkt som sparar mycket tid och som är en perfekt grund att sätta sin egen touch på.

Storlek

5000gram

Fläsksida Sous vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Sida av gris* 96%, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). *Ursprung griskött: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1200 kJ
Energi290 kcal
Protein22 g
Fett22 g
Kolhydrat1.1 g
Salt1.9 g
- Varav mättat fett8.5 g
- Varav sockerarter0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 90 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 90 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

KLS Ugglarps AB

Org.nr: 556740-8439

Kontakt

Porfyrvägen 14

224 78 Lund

Tel: 0480-70 70 00

info@kls.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fläsksida Sous vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fläsksida Sous vide?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fläsksida Sous vide?

Per 100g portion innehåller Fläsksida Sous vide 1.1g kolhydrater tillsammans med 22g fett.

←Tillbaka till Produkter