Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Fläskfilé sousvide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Fläskfilé sousvide

Fläskfilé sousvide

Scan

Med vår sous vide-fläskfilé är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämt, högt resultat och god ekonomi. Fläskfilén är färdigkokt och redo att värmas. Dessutom tål den varmhållning under lång tid, vilket medför minimalt svinn. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Smaksatt med vitlök och örter. Innehåller ca 15% buljong.

Storlek

1100gram

Fläskfilé sousvide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Fläskfilé (92%)*, vatten, salt, antioxidationsmedel E326, örtkrydda, vitlök. *Ursprung: Sverige.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi500 kJ
Energi120 kcal
Fett5.2 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fläskfilé sousvide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fläskfilé sousvide?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fläskfilé sousvide?

Per 100g portion innehåller Fläskfilé sousvide 0.5g kolhydrater tillsammans med 5.2g fett.

←Tillbaka till Produkter