Den mest sålda pastejen i Sverige görs sedan 1970 av Pastejköket. Skivbar, tryfferad variant som är en lite annorlunda och lyxigare version av den traditionella bordsasken. På buffén eller i smörgåstårta.
Storlek
2225gram
: Fett från gris*, grislever* (30%), mjölk, vetemjöl, socker, vatten, salt, mjölkprotein, tryffelersättning (fårticka), kryddor (bl.a. lök), mjölksocker, druvsocker, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 7.4 g |
Kolhydrat | 9 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 12 g |
Salt | 2.5 g |
Järn | 7 mg |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Skivbar Tryfferad Pastej 9g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Skivbar Tryfferad Pastej innehåller följande allergener: mjölk och spannmål som innehåller gluten.
Skivbar Tryfferad Pastej tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.