Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Rökt skinka skivad
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Rökt skinka skivad

Rökt skinka skivad

Lönneberga

Skivad basturökt skinka, gjord på helmuskelkött av bästa kvalité. Varmrökt på en bädd av alspån. 1,2 mm tjock skiva, ca 120 mm diameter. Tillverkad i Sverige. Kött från Sverige.

Storlek

1000gram

Rökt skinka skivad

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Skinka* (95%) (helmuskel), salt, antioxidationsmedel (E325, E301), maltodextrin (majs), druvsocker (majs), stabiliseringsmedel (E451), kryddextrakt (muskotnöt, svartpeppar), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi480 kJ
Energi110 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1.1 g
Kolhydrat2.5 g
- Varav sockerarter0.8 g
Protein19 g
Salt2.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 35 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Foodservice AB

Org.nr: 556426-2523

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt skinka skivad

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt skinka skivad?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt skinka skivad?

Per 100g portion innehåller Rökt skinka skivad 2.5g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

←Tillbaka till Produkter