Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Rökt Emilskinka
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Rökt Emilskinka

Rökt Emilskinka

Pärsons

Pärsons Rökt Emilskinka är en klassisk skinka där vi använt de finaste delarna av skinkan. Skinkan är gjord för hand och varsamt rökt på traditionellt sätt över alspån. Det ger vår Emilskinka en balanserad rökighet och fyllig karaktär. Avnjut skinkan på smörgås till frukost eller mellanmål, gärna med krispig sallad eller gurka. De stora skivorna passar även bra till toast, eller i en matig lunch-baguette.

Storlek

120gram

Rökt Emilskinka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svensk skinka helmuskel 89%, vatten, koksalt, antioxidationsmedel (E326, E301), stabiliseringsmedel (E451), potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, konserveringsmedel (E250). Varmrökt.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi440 kJ
Energi105 kcal
Fett2.7 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat0.9 g
- Varav sockerarter0.4 g
Protein19 g
Salt2.4 g
Fiber1 g
Natrium1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 28 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt Emilskinka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt Emilskinka?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Emilskinka?

Per 100g portion innehåller Rökt Emilskinka 0.9g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.

←Tillbaka till Produkter