Pata Negra Bellota utan ben

Estirpe Negra (Argal)

Världens bästa skinka tillverkad av den svarta Ibericogrisen. Grisen livnär sig på nötter och ollon och rör sig fritt ute i naturen. Vår bellota är torrsaltad och lagrad i minst 36 månader. Serveras naturellt i tunna skivor med lite bröd eller som tapas. En verklig delikatess.

Storlek

4500gram

Pata Negra Bellota utan ben

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Griskött Iberiskt, salt, socker, konserveringsmedel E250, E252, Natriumaskorbat E301.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1179 kJ
Energi283 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett7 g
Kolhydrat0.2 g
- Varav sockerarter0.2 g
Protein25 g
Salt4.25 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Pata Negra Bellota utan ben

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Pata Negra Bellota utan ben?

I en portion på 100g finns det 25g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pata Negra Bellota utan ben?

Per 100g portion innehåller Pata Negra Bellota utan ben 0.2g kolhydrater tillsammans med 20g fett.