Pastrami är en kryddigare variant av rostbiff gjord på nötinnanlår. Vår pastrami är färdigskuren och är redo att serveras direkt. Köttet går bra att äta både kallt och varmt. Producerat i Södermanland och en förpackning väger 2 kilo.
Storlek
2000gram

Varmrökt innanlår av nöt, vatten, salt, peppar, koriander, paprika, örter, lök, glukossirap, stabiliser.medel (E450, E451), antioxididationsmedel (E331, E301), konserveringsmedel (E250), rökarom.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 458 kJ |
| Energi | 111 kcal |
| Fett | 2.4 g |
| - Varav mättat fett | 2.4 g |
| Kolhydrat | 0.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 21.7 g |
| Salt | 2.1 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 21.7g protein.
Per 100g portion innehåller Pastrami nöt 0.5g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.