Bakad leverpastej med en mycket god smak, av svensk köttråvara.
Storlek
180gram
Ingredienser: Grislever 31%, småfläsk, vatten, socker, svål, potatismjöl, GRÄDDE, salt, restaurangfileer(SILLFILÈ, vatten, ättika, socker, kryddor, konserveringsmedel E211), lökpulver, vitpeppar, muskot, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 8.7 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 9.6 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Snapphane Chark AB
Org.nr: 556263-6810
I en portion på 100g finns det 9.6g protein.
Per 100g portion innehåller Mor Annas pastej 8.7g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Mor Annas pastej innehåller följande allergener: mjölk och fisk.
Mor Annas pastej tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Snapphane Chark AB på följande sätt: Telefon: 0451-351 11. E-post: andreas.jingfors@gronsakshallen.se. Adress: Röinge 5247, 281 92 Hässleholm.