Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Leverpastej skivbar kokt
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Leverpastej skivbar kokt

Leverpastej skivbar kokt

Martin & Servera

Bredda ditt utbud av smörgåsar med en klassisk leverpastejsmacka. Vårt pålägg har en krämig konsistens och mild smak, vilket gör leverpastejen till en bra grund för den traditionella mackan såväl som mer fantasifulla skapelser. Producerad i Skåne och en förpackning innehåller 1,7 kilo.

Storlek

1700gram

Leverpastej skivbar kokt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Grislever (32 %), griskött, vatten, grisfett, VETEMJÖL, socker, potatismjöl, MJÖLKPROTEIN, VASSLEPULVER (av MJÖLK), tryffelersättning (svamp, koksalt), koksalt, kryddor (vitpeppar, lökpulver, muskot), lök, antioxidationsmedel E300, E301, konserveringsmedel E250.

Allergeninformation för Leverpastej skivbar kokt

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1100 kJ
Energi260 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett8 g
Kolhydrat11 g
- Varav sockerarter5.1 g
Protein13 g
Salt1.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

4°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Leverpastej skivbar kokt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Leverpastej skivbar kokt?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Leverpastej skivbar kokt?

Per 100g portion innehåller Leverpastej skivbar kokt 11g kolhydrater tillsammans med 20g fett.

Allergener

Innehåller Leverpastej skivbar kokt några allergener?

Leverpastej skivbar kokt innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Leverpastej skivbar kokt?

Leverpastej skivbar kokt tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Leverpastej skivbar kokt?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter