Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Leverpastej bakad Skånsk
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Leverpastej bakad Skånsk

Leverpastej bakad Skånsk

Charkuterifabriken

Upplev en smakupplevelse med Charkuterifabrikens Skånska pastej. Med en subtil kryddning av muskot, lök och peppar, är vår pastej krämig och len. Tillverkad med omsorg på svenskt kött från svenska gårdar, är den ett smakrikt alternativ för alla tillfällen.

Storlek

1200gram

Leverpastej bakad Skånsk

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Fett från gris*, grislever* (33%), vatten, VETEMJÖL, socker, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, kryddor (vitpeppar, muskot), lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. *Ursprung Sverige.

Allergeninformation för Leverpastej bakad Skånsk

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1350 kJ
Energi330 kcal
Fett26 g
- Varav mättat fett11 g
Kolhydrat9.7 g
- Varav sockerarter4.8 g
Protein12 g
Salt1.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 40 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

KLS Ugglarps AB

Org.nr: 556740-8439

Kontakt

Porfyrvägen 14

224 78 Lund

Tel: 0480-70 70 00

info@kls.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Leverpastej bakad Skånsk

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Leverpastej bakad Skånsk?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Leverpastej bakad Skånsk?

Per 100g portion innehåller Leverpastej bakad Skånsk 9.7g kolhydrater tillsammans med 26g fett.

Allergener

Innehåller Leverpastej bakad Skånsk några allergener?

Leverpastej bakad Skånsk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Leverpastej bakad Skånsk?

Leverpastej bakad Skånsk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Leverpastej bakad Skånsk?

Du kan kontakta KLS Ugglarps AB på följande sätt: Telefon: 0480-70 70 00. E-post: info@kls.se. Adress: Porfyrvägen 14, 224 78 Lund.

←Tillbaka till Produkter