Upplev en smakupplevelse med Charkuterifabrikens Skånska pastej. Med en subtil kryddning av muskot, lök och peppar, är vår pastej krämig och len. Tillverkad med omsorg på svenskt kött från svenska gårdar, är den ett smakrikt alternativ för alla tillfällen.
Storlek
1200gram
Ingredienser: Fett från gris*, grislever* (33%), vatten, VETEMJÖL, socker, SKUMMJÖLKSPULVER, salt, kryddor (vitpeppar, muskot), lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. *Ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 9.7 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.8 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 40 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KLS Ugglarps AB
Org.nr: 556740-8439
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Leverpastej bakad Skånsk 9.7g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Leverpastej bakad Skånsk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
Leverpastej bakad Skånsk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta KLS Ugglarps AB på följande sätt: Telefon: 0480-70 70 00. E-post: info@kls.se. Adress: Porfyrvägen 14, 224 78 Lund.