Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Kalvsylta
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Kalvsylta

Kalvsylta

Martin & Servera

Servera lite småländsk matkultur med kalvsylta. Syltan är framtagen med stor omsorg enligt gammalt recept. Kalvsyltan har en naturlig plats på julbordet och påskbuffén, men kan också vara en favorit på smörgåsen. Den fungerar också som lätt lunchrätt med rödbetor eller rödbetssallad. Producerad i hjärtat av Småland och en förpackning väger 800 gram.

Storlek

800gram

Kalvsylta

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött 50 %, vatten/köttbuljong av kalvkött, bindväv från gris, koksalt, jästextrakt, druvsocker, krydd-/kryddörtsextrakt (kryddpeppar, lagerblad, peppar), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250).

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi450 kJ
Energi110 kcal
Fett6 g
- Varav mättat fett2.2 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein13 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 60 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvsylta

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvsylta?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvsylta?

Per 100g portion innehåller Kalvsylta 0.5g kolhydrater tillsammans med 6g fett.

←Tillbaka till Produkter