Servera lite småländsk matkultur med kalvsylta. Syltan är framtagen med stor omsorg enligt gammalt recept. Kalvsyltan har en naturlig plats på julbordet och påskbuffén, men kan också vara en favorit på smörgåsen. Den fungerar också som lätt lunchrätt med rödbetor eller rödbetssallad. Producerad i hjärtat av Småland och en förpackning väger 800 gram.
Storlek
800gram
Kalvkött 50 %, vatten/köttbuljong av kalvkött, bindväv från gris, koksalt, jästextrakt, druvsocker, krydd-/kryddörtsextrakt (kryddpeppar, lagerblad, peppar), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 450 kJ |
Energi | 110 kcal |
Fett | 6 g |
- Varav mättat fett | 2.2 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvsylta 0.5g kolhydrater tillsammans med 6g fett.