Storlek
500gram
INGREDIENSER: Vatten, RÅGmjöl, skorpsmulor (VETEmjöl, vatten, salt, jäst), blodprotein, socker, fett från gris, VETEmjöl, potatisflingor, bindväv från gris, blodplasma (gris), salt, kryddor, lök, jästextrakt, maltodextrin (majs, potatis), antioxidationsmedel (E301). SVENSKA KÖTTRÅVAROR.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 989 kJ |
Energi | 236 kcal |
Fett | 9.9 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 26.6 g |
- Varav sockerarter | 7.8 g |
Protein | 10.3 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Änge Chark AB
Org.nr: 556723-9388
I en portion på 100g finns det 10.3g protein.
Per 100g portion innehåller BLODPUDDING 26.6g kolhydrater tillsammans med 9.9g fett.
BLODPUDDING innehåller följande allergener: råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
BLODPUDDING tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Änge Chark AB på följande sätt: Adress: Änge 231, 835 97 Offerdal.