Blodpuddingen är tillverkad i Sverige. Enkel att tillaga och variera. Resultatet blir bäst om blodpuddingen skärs tunt och försteks, gärna i smör, innan den får tillagas färdigt i ugnen.
Storlek
3400gram
Vatten, fullkornsmjöl av RÅG, VETEmjöl, rapsolja, blodpulver från gris*, socker, salt, kryddor och örtkryddor (ingefära, kanel, koriander, kryddpeppar, nejlika, peppar, mejram), lökpulver, arom, konserveringsmedel (E250).*EU-råvara.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 800 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 22 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 1.9 g |
Järn | 16 mg |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 60 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 60 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller BLODPUDDING 22g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
BLODPUDDING innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
BLODPUDDING tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.