Ytterlåret är en grov muskel. För att bryta ner bindväven behöver den tillagas med fuktig värme och länge. Den kallas även för nötstek eller oxstek. Produkten är KRAV märkt och av svenskt kött. Den är strimlad och passar utmärkt till långkoket eller woken.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 466 kJ |
Energi | 111 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.3 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21.3g protein.
Per 100g portion innehåller Ytterlår strim KRAV SE 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.