Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. YTTERLÅR SKIN VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. YTTERLÅR SKIN VAC

YTTERLÅR SKIN VAC

Scan

Från svenskt kött av högsta kvalitet är vårt skinnade ytterlår härligt gott. Tack vare vakuumförpackningen har köttet en längre hållbarhet och fortsätter dessutom att möras ända fram tills det att tillagningen sker. Ytterlår är ett grovtrådigt kött från djurets långa muskel på lårets utsida och lämpar sig bäst som strimlat eller tunt skivat.

Storlek

4500gram

YTTERLÅR SKIN VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi466 kJ
Energi111 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1.2 g
- Varav enkelomättat fett1.2 g
- Varav fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.3 g
Salt0.1 g
Fiber0 g
Vitamin D0.5 µg
Natrium0.057 g
Kalcium6 mg
Järn2.4 mg
Zink4.2 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om YTTERLÅR SKIN VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i YTTERLÅR SKIN VAC?

I en portion på 100g finns det 21.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i YTTERLÅR SKIN VAC?

Per 100g portion innehåller YTTERLÅR SKIN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

←Tillbaka till Produkter