Från svenskt kött av högsta kvalitet är vårt skinnade ytterlår härligt gott. Tack vare vakuumförpackningen har köttet en längre hållbarhet och fortsätter dessutom att möras ända fram tills det att tillagningen sker. Ytterlår är ett grovtrådigt kött från djurets långa muskel på lårets utsida och lämpar sig bäst som strimlat eller tunt skivat.
Storlek
4500gram
INGREDIENSER: Svenskt nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 466 kJ |
Energi | 111 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.2 g |
- Varav fleromättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.3 g |
Salt | 0.1 g |
Fiber | 0 g |
Vitamin D | 0.5 µg |
Natrium | 0.057 g |
Kalcium | 6 mg |
Järn | 2.4 mg |
Zink | 4.2 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 21.3g protein.
Per 100g portion innehåller YTTERLÅR SKIN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.