Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Ytterlår SE
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Ytterlår SE

Ytterlår SE

Menigo Färskvaruhallen

Ytterlåret är en grov muskel. För att bryta ner bindväven behöver den tillagas under en längre tid med fuktig värme. Vanligtvis kallas den för nötstek eller oxstek och används mest som grytbitar. Den passar utmärkt till biffstroganoff, wok och i grytor. Produkten är av svenskt kött.

Ytterlår SE

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi466 kJ
Energi111 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.3 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ytterlår SE

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ytterlår SE?

I en portion på 100g finns det 21.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ytterlår SE?

Per 100g portion innehåller Ytterlår SE 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

←Tillbaka till Produkter