Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Ytterlår EU
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Ytterlår EU

Ytterlår EU

Menigo Färskvaruhallen

Ytterlår är en grov muskel. För att bryta ner bindväven behöver den tillagas med fuktig värme och länge. Vanligtvis kallas den för nötstek eller oxstek och används mest som grytbitar. Den passar utmärkt till biffstroganoff, wok och i grytor.

Ytterlår EU

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi466 kJ
Energi111 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.3 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Europeiska unionen

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ytterlår EU

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ytterlår EU?

I en portion på 100g finns det 21.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ytterlår EU?

Per 100g portion innehåller Ytterlår EU 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

←Tillbaka till Produkter