Ytterlåret är en grov muskel. För att bryta ner bindväven behöver den tillagas lite längre och med fuktig värme. Vanligtvis kallas den för nötstek eller oxstek och används mest som grytbitar. Produkten är KRAV märkt och av svenskt kött. Den är tärnad 2 x 2 cm och passar utmärkt som grytbitar till långkoket.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 466 kJ |
Energi | 111 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.3 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21.3g protein.
Per 100g portion innehåller Ytterlår 2x2 tärnat KRAV SE 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.