Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 563 kJ |
Energi | 134 kcal |
Fett | 5.1 g |
- Varav mättat fett | 2.4 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Uruguay
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 5.1g fett.