Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100%
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 563 kJ |
| Energi | 134 kcal |
| Fett | 5.1 g |
| - Varav mättat fett | 2.4 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Uruguay
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 5.1g fett.