T-bensteken är en styckningsdetalj som fått sitt namn tack vare det T-formade benet. Den lilla Biten på insidan av ryggraden utgörs av oxfilén och den större biten ryggbiffen. Genom att tillaga köttet med benet och kappan kvar förhöjs köttmaken och saftigheten stannar kvar i köttet. Köttet är från utvalda kvigor. Hängmörad i 21 dagar.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 513 kJ |
Energi | 123 kcal |
Fett | 3.9 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.8 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21.8g protein.
Per 100g portion innehåller T-bone Kviga 1 kg Sverige 0g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.