Njurtappen är en ouppmärksammad styckdetalj som har en speciell köttsmak som nästan går åt vilt hållet. Den kallas onglet på franska och ibland känner vi igen den som slaktarbiff eller slaktarsteken. Namnet kommer från tiden när slaktarna behöll, vad som sägs, den godaste detaljen för sig själva. Produkten är putsad.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 660 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 9.3 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17.6 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
USA
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.6g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 9.3g fett.