Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. RYGGBIFF 4.0+ SKIN
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. RYGGBIFF 4.0+ SKIN

RYGGBIFF 4.0+ SKIN

Scan

Scan ryggbiff är ett smakrikt, men samtidigt magert kött som passar både att steka som skivor eller ugnslaga som bit. Skinnad för enkel hantering. Möras i sin förpackning ända fram till dess tillagningen sker. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

4900gram

RYGGBIFF 4.0+ SKIN

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Ryggbiff av svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi513 kJ
Energi123 kcal
Fett3.9 g
- Varav mättat fett1.6 g
- Varav enkelomättat fett1.7 g
- Varav fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.8 g
Salt0.2 g
Fiber0 g
Vitamin D0.5 µg
Natrium0.058 g
Kalcium6 mg
Järn2.2 mg
Zink3.8 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om RYGGBIFF 4.0+ SKIN

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i RYGGBIFF 4.0+ SKIN?

I en portion på 100g finns det 21.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i RYGGBIFF 4.0+ SKIN?

Per 100g portion innehåller RYGGBIFF 4.0+ SKIN 0g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.

←Tillbaka till Produkter