Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. RYGGBIFF
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. RYGGBIFF

RYGGBIFF

Scan

Vår ryggbiff är gjord på kött av högsta kvalitet från våra svenska gårdar. Tack vare vakuumförpackningen har köttet en längre hållbarhet och fortsätter att möras ända fram till dess tillagningen sker. Biten kommer från djurets långa ryggmuskel och är ett smakrikt, men samtidigt magert kött som passar både att steka som skivor eller ugnslaga som bit.

Storlek

3760gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi513 kJ
Energi123 kcal
Fett3.9 g
- Varav mättat fett1.6 g
- Varav enkelomättat fett1.7 g
- Varav fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.8 g
Salt0.2 g
Fiber0 g
Vitamin D0.5 µg
Natrium0.058 g
Kalcium6 mg
Järn2.2 mg
Zink3.8 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om RYGGBIFF

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i RYGGBIFF?

I en portion på 100g finns det 21.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i RYGGBIFF?

Per 100g portion innehåller RYGGBIFF 0g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.

←Tillbaka till Produkter