Picanha/rostbifflock med kappa en styckningsdetalj som sitter längst bak på kossans rygg. Kappan ger ett extra saftigt och smakrikt kött. Picanhan har något kraftigare köttfibrer, vilket bidrar med en massa smak. För att få köttet så mört som möjligt ska köttet skäras mot muskelfibrerna. På grillen är picanha given, men den går såklart utmärkt att steka också. Produkten är High Quality Breed (HQB).
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 718 kJ |
Energi | 172 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 5.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Rostlock Don Pedro Skinnpack Urugua 0g kolhydrater tillsammans med 11g fett.