Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Rostbiff Sous vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Rostbiff Sous vide

Rostbiff Sous vide

Scan

Scan sous vide rostbiff av ytterlår gör det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämt, högt resultat och god ekonomi. Rostbiffen är färdiglagad att servera som kallskuret eller bara att värma upp. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Innehåller ca 12% buljong.

Storlek

3000gram

Rostbiff Sous vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötytterlår*, salt, svartpeppar, färgämne örtextrakt. *Ursprung: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi450 kJ
Energi110 kcal
Fett2 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein22 g
Salt1.7 g
Fiber0 g
Kalcium6 mg
Järn2.6 mg
Zink4.2 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 28 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rostbiff Sous vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rostbiff Sous vide?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rostbiff Sous vide?

Per 100g portion innehåller Rostbiff Sous vide 0g kolhydrater tillsammans med 2g fett.

←Tillbaka till Produkter