Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. ROSTAS VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. ROSTAS VAC

ROSTAS VAC

Scan

Scan Rostas är ett riktigt mört och smakrikt kött och kommer alltid från Svenska gårdar. Rostas är en del av rostbiffen och angränsar till ryggbiffen och filén. Köttet har en svag marmorering och är en utmärkt ersättare till den klassiska oxfilén, eftersom den är en av de möraste delarna av nötdjuret.

Storlek

6540gram

ROSTAS VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Svensk rostas

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om ROSTAS VAC

←Tillbaka till Produkter