Styckmästarens Utvalda Rostas är mörad i minst 18 dagar och extra fint putsad. Rostas är en del av rostbiffen och angränsar till ryggbiffen och filén och är, efter oxfilén, den möraste delen av nötdjuret. För den bästa smakupplevelsen temperera köttet innan tillagning och efter tillagning låt vila ca 10 min innan servering. Njut sedan av en mycket mör köttdetalj!
Storlek
2000gram
Ingredienser: Rostas (Nötkött)
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 580 kJ |
Energi | 135 kcal |
Fett | 5 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 23 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 54 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 54 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller ROSTAS SKINN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 5g fett.