Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. ROSTAS SKINN VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. ROSTAS SKINN VAC

ROSTAS SKINN VAC

Scan

Styckmästarens Utvalda Rostas är mörad i minst 18 dagar och extra fint putsad. Rostas är en del av rostbiffen och angränsar till ryggbiffen och filén och är, efter oxfilén, den möraste delen av nötdjuret. För den bästa smakupplevelsen temperera köttet innan tillagning och efter tillagning låt vila ca 10 min innan servering. Njut sedan av en mycket mör köttdetalj!

Storlek

2000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Rostas (Nötkött)

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi580 kJ
Energi135 kcal
Fett5 g
- Varav mättat fett2.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein23 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 54 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 54 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om ROSTAS SKINN VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i ROSTAS SKINN VAC?

I en portion på 100g finns det 23g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i ROSTAS SKINN VAC?

Per 100g portion innehåller ROSTAS SKINN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 5g fett.

←Tillbaka till Produkter