Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. OXFILE 1,8+ VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. OXFILE 1,8+ VAC

OXFILE 1,8+ VAC

Scan

Scan oxfilé 1,8 kg + är av hög kvalitet och tack vare vakuumförpackningen så fortsätter köttet att möras ända fram till dess tillagningen sker. Oxfilé är den möraste nötdetaljen och har en mjuk köttsmak. Köttet har många användningsområden och kan varieras i det oändliga, klassisk till nyårsmiddagen. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

2110gram

OXFILE 1,8+ VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Oxfilé av svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi511 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.9 g
- Varav enkelomättat fett1.9 g
- Varav fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.6 g
Salt0.1 g
Vitamin D0.5 µg
Natrium0.053 g
Kalcium6 mg
Järn2.9 mg
Zink4 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om OXFILE 1,8+ VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i OXFILE 1,8+ VAC?

I en portion på 100g finns det 20.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i OXFILE 1,8+ VAC?

Per 100g portion innehåller OXFILE 1,8+ VAC 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter