- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Nötkött
- OXFILE 1,8+ VAC
OXFILE 1,8+ VAC
Scan
Scan oxfilé 1,8 kg + är av hög kvalitet och tack vare vakuumförpackningen så fortsätter köttet att möras ända fram till dess tillagningen sker. Oxfilé är den möraste nötdetaljen och har en mjuk köttsmak. Köttet har många användningsområden och kan varieras i det oändliga, klassisk till nyårsmiddagen. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
2110gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
INGREDIENSER: Oxfilé av svenskt nötkött
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 511 kJ |
Energi | 122 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.9 g |
- Varav fleromättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.5 µg |
Natrium | 0.053 g |
Kalcium | 6 mg |
Järn | 2.9 mg |
Zink | 4 mg |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
Vanliga frågor om OXFILE 1,8+ VAC
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i OXFILE 1,8+ VAC?
I en portion på 100g finns det 20.6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i OXFILE 1,8+ VAC?
Per 100g portion innehåller OXFILE 1,8+ VAC 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.