Scan oxfilé 1,8 kg + är av hög kvalitet och tack vare vakuumförpackningen så fortsätter köttet att möras ända fram till dess tillagningen sker. Oxfilé är den möraste nötdetaljen och har en mjuk köttsmak. Köttet har många användningsområden och kan varieras i det oändliga, klassisk till nyårsmiddagen. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
2110gram
INGREDIENSER: Oxfilé av svenskt nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 511 kJ |
Energi | 122 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.9 g |
- Varav fleromättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.5 µg |
Natrium | 0.053 g |
Kalcium | 6 mg |
Järn | 2.9 mg |
Zink | 4 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 20.6g protein.
Per 100g portion innehåller OXFILE 1,8+ VAC 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.