Oxfilé är den lyxigaste styckdetaljen på nötkreaturen och en favorit hos många. Den är en den möraste delen på nötdjuret. Oxfilén täcker ett stort användningsområde, den kan strimlas till pastarätter, tillagas hel eller skivas till grillen. Produkten har storlek 1,8 +.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 489 kJ |
Energi | 116 kcal |
Fett | 2.3 g |
- Varav mättat fett | 2.3 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 23.7 g |
Salt | 0.13 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
USA
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 23.7g protein.
Per 100g portion innehåller Oxfile 1,8+ USA 0g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.