Oxfilé är den lyxigaste styckdetaljen på nötkreaturen och en favorit hos många. Den är en den möraste delen på nötdjuret. Oxfilén täcker ett stort användningsområde, den kan strimlas till pastarätter, tillagas hel eller skivas till grillen.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 520 kJ |
Energi | 124 kcal |
Fett | 4.1 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.6 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21.6g protein.
Per 100g portion innehåller Oxfilé Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.