Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Oxfilé Spanien
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Oxfilé Spanien

Oxfilé Spanien

Miguel Vergara

Oxfilé är den lyxigaste styckdetaljen på nötkreaturen och en favorit hos många. Den är en den möraste delen på nötdjuret. Oxfilén täcker ett stort användningsområde, den kan strimlas till pastarätter, tillagas hel eller skivas till grillen.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi520 kJ
Energi124 kcal
Fett4.1 g
- Varav mättat fett1.9 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.6 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 30 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé Spanien

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé Spanien?

I en portion på 100g finns det 21.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé Spanien?

Per 100g portion innehåller Oxfilé Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.

←Tillbaka till Produkter