Oxfilé är den lyxigaste styckdetaljen på nötkreaturen och en favorit hos många. Den är en den möraste delen på nötdjuret. Oxfilén täcker ett stort användningsområde, den kan strimlas till pastarätter, tillagas hel eller skivas till grillen.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 511 kJ |
Energi | 122 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.18 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 20.6g protein.
Per 100g portion innehåller Oxfilé port 160g 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.