- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Nötkött
- Oxfilé
Oxfilé
PANDO
Storlek
1500gram
Ingen bild tillgänglig
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Oxfilé
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Fett | 4.5 g |
Protein | 21.25 g |
Järn | 3.18 mg |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -1°C till 1°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
-1°C till 1°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Argentina
Företag
Tendermeat AB
Org.nr: 556686-6454
Vanliga frågor om Oxfilé
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Oxfilé?
I en portion på 100g finns det 21.25g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé?
Per 100g portion innehåller Oxfilé g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.