Oxfilé

PANDO

Storlek

1500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Oxfilé

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Fett4.5 g
Protein21.25 g
Järn3.18 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -1°C till 1°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

-1°C till 1°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Argentina

Företag

Tendermeat AB

Org.nr: 556686-6454

Kontakt

Box 5076

402 22 Göteborg

Tel: 031-87 32 80

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé?

I en portion på 100g finns det 21.25g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé?

Per 100g portion innehåller Oxfilé g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.