Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Oxfilé
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Oxfilé

Oxfilé

Scan

Denna oxfilé är djupkyllagrad och är ett av Scans möraste kött. Den extra mörningen kommer genom lagring vid låg temperatur under minst 5 veckor. Rumstemperera gärna köttet i 30 minuter. Krydda med salt och svartpeppar. Bryn därefter filén hel eller i tjocka skivor, i smör och olja. Stek färdigt i ugn på 125°C till en innertemperatur av 58°C för rosa kött. Låt köttet vila innan det serveras. Till nötkött passar många kryddor bl.a timjan.

Storlek

2110gram

Oxfilé

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Oxfilé av svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi511 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.9 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.6 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 14 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 14 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé?

I en portion på 100g finns det 20.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé?

Per 100g portion innehåller Oxfilé 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter