Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Oxfilé
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Oxfilé

Oxfilé

Red Hereford

Storlek

2000gram

Oxfilé

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

100% nötkött.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi512 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.9 g
- Varav fleromättat fett0.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.6 g
Salt0.13 g
Fiber0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -2°C till 4°C för optimal hållbarhet upp till 35 dagar.

Förvaringstemperatur

-2°C till 4°C

Total hållbarhet

Upp till 35 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Irland

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé?

I en portion på 100g finns det 20.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé?

Per 100g portion innehåller Oxfilé 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter