Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Oxfilé
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Oxfilé

Oxfilé

Tyson IBP

Välmarmorerat kött från raserna Black Angus och Hereford. Djuren lever sina liv på gårdar i de centrala och västra delarna av USA. De sista månaderna före slakt får djuren äta upp sig på majs och annan gröda.

Storlek

2000gram

Oxfilé

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Oxfilé.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi479 kJ
Energi114 kcal
Fett3.7 g
- Varav mättat fett1.9 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.2 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 2°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 2°C

Total hållbarhet

Upp till 120 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

USA

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Oxfilé

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Oxfilé?

I en portion på 100g finns det 20.2g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxfilé?

Per 100g portion innehåller Oxfilé 0g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.

←Tillbaka till Produkter