Välmarmorerat kött från raserna Black Angus och Hereford. Djuren lever sina liv på gårdar i de centrala och västra delarna av USA. De sista månaderna före slakt får djuren äta upp sig på majs och annan gröda.
Storlek
2000gram
Oxfilé.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 479 kJ |
Energi | 114 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.2 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst 2°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 2°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
USA
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 20.2g protein.
Per 100g portion innehåller Oxfilé 0g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.