Nötrullen är en detalj som har fin form och är rik på bindväv. Nötrullen sitter på lårets baksida, mellan innanlåret och ytterlåret. För ett mört kött, bör den därför tillagas på låg värme under lång tid. Därför passar den bra till rätter med längre tillagningstid, såsom sjömansbiff, tjälknöl och saltrulle.
Storlek
2130gram
INGREDIENSER: Svenskt nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 466 kJ |
Energi | 111 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.3 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.5 µg |
Natrium | 0.057 g |
Kalcium | 6 mg |
Järn | 2.4 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 21.3g protein.
Per 100g portion innehåller NÖTRULLE SKIN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.