Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. NÖTRULLE SKIN VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. NÖTRULLE SKIN VAC

NÖTRULLE SKIN VAC

Scan

Nötrullen är en detalj som har fin form och är rik på bindväv. Nötrullen sitter på lårets baksida, mellan innanlåret och ytterlåret. För ett mört kött, bör den därför tillagas på låg värme under lång tid. Därför passar den bra till rätter med längre tillagningstid, såsom sjömansbiff, tjälknöl och saltrulle.

Storlek

2130gram

NÖTRULLE SKIN VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi466 kJ
Energi111 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett1.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21.3 g
Salt0.1 g
Vitamin D0.5 µg
Natrium0.057 g
Kalcium6 mg
Järn2.4 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om NÖTRULLE SKIN VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i NÖTRULLE SKIN VAC?

I en portion på 100g finns det 21.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i NÖTRULLE SKIN VAC?

Per 100g portion innehåller NÖTRULLE SKIN VAC 0g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

←Tillbaka till Produkter