Nötrullen är fin till formen och rik på bindväv vilket gör den något hård. För ett mört kött bör den därför tillagas på låg värme under en längre tid. Rullen är väldigt god kallskuren och lagas oftast som klassikerna tjälaknöl och saltrulle. Detaljen funkar såklart även som långkok i gryta och används ofta till husmanskost så som sjömansbiff. Produkten KRAV-märkt och av svenskt kött.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 432 kJ |
Energi | 103 kcal |
Fett | 1.8 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21.5 g |
Salt | 0.15 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21.5g protein.
Per 100g portion innehåller Nötrulle KRAV SE 0g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.