Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Nötkött
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Nötkött

Nötkött

Menigo Färskvaruhallen

Osvansen bör tillagas långsamt med rätt ingredienser ger den rätter som är enormt djupa i smaken. Oxsvansen passar utmärkt till gryta, ragu eller en mustig soppa. Produkten är av svenskt kött.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi714 kJ
Energi171 kcal
Fett10.1 g
- Varav mättat fett4.8 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt0.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nötkött

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nötkött?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nötkött?

Per 100g portion innehåller Nötkött 0g kolhydrater tillsammans med 10.1g fett.

←Tillbaka till Produkter