Nötfärs. Fetthalt lägre än 12%.
Storlek
1000gram
Svenskt nötkött Fetthalt lägre än 12% Förhållande mellan kollagen och köttprotein lägre än 15%
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 760.1 kJ |
| Energi | 181.7 kcal |
| Fett | 11.34 g |
| - Varav mättat fett | 5.03 g |
| - Varav fleromättat fett | 0.52 g |
| - Varav enkelomättat fett | 5.11 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 20.13 g |
| Salt | 0.22 g |
| Fiber | 0 g |
| Vitamin D | 0.09 µg |
| Vitamin C | 0 mg |
| Folsyra | 3.3 µg |
| Järn | 2.04 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Skövde Slakteri AB
Org.nr: 556325-8952
I en portion på 100g finns det 20.13g protein.
Per 100g portion innehåller Nötfärs 0g kolhydrater tillsammans med 11.34g fett.