Nötfärs har en tydlig köttsmak och passar utmärkt till köttfärssås, hamburgare och pannbiffar. Nötfärsen har malningsgrad 3 mm. Den är av 60 % högrev, 30 % bringa och 10 % bringa vilket gör färsen fetare.
Nötkött/Talg 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1010 kJ |
Energi | 242 kcal |
Fett | 19.43 g |
- Varav mättat fett | 9.34 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17.14 g |
Salt | 0.17 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Europeiska unionen
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.14g protein.
Per 100g portion innehåller Nötfärs 60/30/10 5mm EU 0g kolhydrater tillsammans med 19.43g fett.