Bjud på mustiga kötträtter gjorda på nötbog. Köttet är strimlat i 1x1x4 cm smala bitar av framdelskött och lämpar sig för mustiga långkok, grytor och soppor. Nötbog har en kraftigare smak än kalvkött och tar längre tid att få mört vid tillagning. Köttets smak och textur gör varje bit till en njutning. En förpackning innehåller 2,5 kilo nötbog som väntar på att bli förvandlad till din nya signaturgryta.
Storlek
2500gram
Bog av nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 494 kJ |
Energi | 118 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i 2°C till 4°C för optimal hållbarhet upp till 14 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 4°C
Total hållbarhet
Upp till 14 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Nötbog strimlad 1x1x4cm 0g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.