Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. NÖTBOG BFR VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. NÖTBOG BFR VAC

NÖTBOG BFR VAC

Scan

Vår goda benfria nötbog är gjord på kött av högsta kvalitet från våra svenska gårdar. Tack var vakuumförpackningen får köttet en längre hållbarhet och fortsätter dessutom att möras ända fram till tillagning. Nötbog kommer från den övre delen av djurets framben och är ett smakrikt och magert kött. Det faller inte sönder så lätt och passar därför som stek, strimlat, skivat eller som småtärnat.

Storlek

4500gram

NÖTBOG BFR VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi494 kJ
Energi118 kcal
Fett3.7 g
- Varav mättat fett1.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21 g
Salt0.2 g
Vitamin D0.6 µg
Natrium0.069 g
Kalcium6 mg
Järn2.3 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om NÖTBOG BFR VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i NÖTBOG BFR VAC?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i NÖTBOG BFR VAC?

Per 100g portion innehåller NÖTBOG BFR VAC 0g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.

←Tillbaka till Produkter