Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Njurtapp puts del
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Njurtapp puts del

Njurtapp puts del

Scan

Njurtapp Menu är en spännande och lite lyxig styckningsdetalj med grova fibrer och kraftig smak, en smak som för tankarna till viltkött. Njurtappen benämns även Slaktarstek eller butcher´s steak på engelska, det senare eftersom slaktaren ofta behöll denna bit för sig själv. För att underlätta i era restaurangkök så har vi både putsat och delat njurtappen, vilket spar både tid och resurser. Bitarna passar utmärkt att grilla eller steka hela. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

2100gram

Njurtapp puts del

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Njurtapp av Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi660 kJ
Energi160 kcal
Fett9.3 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat1 g
- Varav sockerarter0 g
Protein17.6 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 3°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 3°C

Total hållbarhet

Upp till 30 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Njurtapp puts del

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Njurtapp puts del?

I en portion på 100g finns det 17.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Njurtapp puts del?

Per 100g portion innehåller Njurtapp puts del 1g kolhydrater tillsammans med 9.3g fett.

←Tillbaka till Produkter