Njurtapp Menu är en spännande och lite lyxig styckningsdetalj med grova fibrer och kraftig smak, en smak som för tankarna till viltkött. Njurtappen benämns även Slaktarstek eller butcher´s steak på engelska, det senare eftersom slaktaren ofta behöll denna bit för sig själv. För att underlätta i era restaurangkök så har vi både putsat och delat njurtappen, vilket spar både tid och resurser. Bitarna passar utmärkt att grilla eller steka hela. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
2100gram

INGREDIENSER: Njurtapp av Svenskt nötkött
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 660 kJ |
| Energi | 160 kcal |
| Fett | 9.3 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 1 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 17.6 g |
| Salt | 0 g |
Förvaras i högst 3°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 3°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 17.6g protein.
Per 100g portion innehåller Njurtapp puts del 1g kolhydrater tillsammans med 9.3g fett.