Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Njurtapp
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Njurtapp

Njurtapp

Snellman

Njurtapp är en v-formad styckningsdetalj som sitter mellan djurets lungor. Detta är den muskel som håller ihop ett antal inre organ i kroppen på nötdjuret. Njurtappen är en muskel som får arbeta mycket vilket gör att den har relativt grova fibrer med en kraftig, god och lite söt smak som påminner om viltkött. Brukar även kallas, Butchers steak, för är omtyckt av slaktaren själv.

Storlek

1500gram

Njurtapp

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi767 kJ
Energi184 kcal
Fett12 g
- Varav mättat fett2.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 6°C för optimal hållbarhet upp till 20 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 6°C

Total hållbarhet

Upp till 20 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Snellmans Köttförädling AB

Kontakt

Svarvarvägen 4

132 38 Saltsjö-Boo

kundservice@herrsnellman.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Njurtapp

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Njurtapp ?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Njurtapp ?

Per 100g portion innehåller Njurtapp 0g kolhydrater tillsammans med 12g fett.

←Tillbaka till Produkter