Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt. Produkten är utav Wagyu kött.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 720 kJ |
Energi | 172 kcal |
Fett | 10.2 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19.7 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
USA
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 19.7g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 10.2g fett.