Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100 %
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 720 kJ |
| Energi | 172 kcal |
| Fett | 10.2 g |
| - Varav mättat fett | 2.5 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 19.7 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Nya Zeeland
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 19.7g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 10.2g fett.