På nötkreaturens skulderparti mellan entrecote och hals finns högreven. Högreven har långa grova muskeltrådar med insprängt fett vilket tillför smak. Den passar utmärkt till långkok där en djup och mustig smak eftersträvas. Den kan även malas och användas till hamburgare.
Kött av nöt
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 858 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 15.1 g |
- Varav mättat fett | 7.21 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17.6 g |
Salt | 0.18 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.6g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 15.1g fett.