Innanlår är en styckdetalj på nötdjuret som har korta fibrer och är parallella med muskeln. Ofta skuren som lövbiff. Undvik långkok och utnyttja istället denna milda detalj till snabbstekningar. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 478 kJ |
Energi | 114 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 23.8 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Uruguay
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 23.8g protein.
Per 100g portion innehåller Innanlår 0g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.