- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Nötkött
- Innanlår Spanien
Innanlår Spanien
Miguel Vergara
Innanlår är en styckdetalj på nötdjuret som har korta fibrer och är parallella med muskeln. Ofta skuren som lövbiff. Undvik långkok och utnyttja istället denna milda detalj till snabbstekningar. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Ingen bild tillgänglig
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Nötkött 100 %
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 477 kJ |
Energi | 114 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 24 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
Vanliga frågor om Innanlår Spanien
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Innanlår Spanien?
I en portion på 100g finns det 24g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Innanlår Spanien?
Per 100g portion innehåller Innanlår Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.