Innanlår Spanien

Miguel Vergara

Innanlår är en styckdetalj på nötdjuret som har korta fibrer och är parallella med muskeln. Ofta skuren som lövbiff. Undvik långkok och utnyttja istället denna milda detalj till snabbstekningar. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi477 kJ
Energi114 kcal
Fett1.6 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein24 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 30 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Innanlår Spanien

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Innanlår Spanien?

I en portion på 100g finns det 24g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Innanlår Spanien?

Per 100g portion innehåller Innanlår Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.